2019-02-19

Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Bölümümüz öğretim üyeleri Doç. Dr. Emre ÖZŞAHİN, Dr. Öğretim Üyesi İlker EROĞLU, Dr. Öğretim Üyesi Kübra ERHAN ve Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet ÖZDEŞ, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirmiştir.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN kutlanarak hayırlı olsun temennisinde bulunulmuş ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanın gururunu yaşadığımız ifade edilmiştir. Ayrıca sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, 27.02.2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Yerkabuğunu Anlamak” isimli mineral ve kayaç örnekleri sergisine davet edilmiştir.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.